[huge_it_videogallery id=”9″]

Eindelijk… Daar is ze dan… Na 39 weken gewacht te hebben, heeft ze zich eindelijk gemeld. Natuurlijk niet op een praktische timing, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij niet heel trots en blij zijn! Het was een zware bevalling en ik zal in de toekomst een uitgebreid bevallingsverhaal posten over wat er nu precies is gebeurd. Ik heb in totaal één week op het ziekenhuis gelegen en ik moest echt even bijkomen (mentaal en fysiek), vandaar dat ik nu pas, een week na haar geboorte, deze blog post. Ik was er ook even niet aan toe.

We zijn woensdag ochtend thuis gekomen. Of nou ja, ‘thuis’, we zitten midden in een verhuizing. Het appartement ligt op een hoop, maar gelukkig is onze slaapkamer wel nog bewoonbaar en daar staat ook haar bedje en commode. We zijn druk bezig in ons nieuwe huis en we zullen komend weekend helemaal over gaan. Momenteel heb ik gelukkig ook nog kraamhulp thuis die mij helpt met het huishouden. Want hey, de was en de afwas wordt niet vanzelf gedaan. Thank god, als we in het nieuwe huis wonen en we een vaatwasser hebben!

Ik heb trouwens hele leuke ideeën met mijn blog. Ik wilde graag Mommy Mondays inplannen. Elke maandag zal ik een video of blog posten over Fenna of het moederschap. Nu deed ik dit ook wel eens, want mijn blog gaat natuurlijk ook over het moederschap 🙂 … Maar een echte Mommy Monday leek mij leuk! Op vrijdag zal ik iets over beauty posten. Zo weten jullie precies wanneer en wat jullie kunnen verwachten. Nu zoek ik nog een leuke naam voor de vrijdag dat we kunnen relateren aan beauty… Hm… Weten jullie misschien iets? Ik hoor het graag!

Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn Youtube kanaal! Zo blijf je up-to-date van alles 🙂

Write A Comment