New year, new decisions! Zo ook hier op mijn blog. Ik zal namelijk elke woensdag een weekvlog opnemen. Wat is er nu anders? Ik wil mijn YouTube kanaal een beetje variëren en toch meer beauty video’s online zetten. Normaal zette ik (bijna) iedere week twee vlogs online op de woensdag en zondag. De zondag kan ik nu dus besteden aan beauty video’s. Jeej!

Mijn eerste weekvlog staat nu dus online. Ook veel fijner om kleine stukjes uit een dag te filmen eigenlijk. Normaal vergat ik vaker de camera of had ik niet veel zin om zo veel in een dag te filmen puur om content te maken. Nu heb ik alsnog een lekkere lange vlog voor jullie iedere week met wat meer (nuttigere) dingen!

Bekijk de eerste weekvlog hier:

Vergeet natuurlijk niet te abonneren en een duimpje omhoog te doen!

Liefs,

Rowena

2 Comments

  1. Er heerst een scherpe kou deze winter… mijn raad is om fenna deze koude periode niet laag op grond te houden omdat de kou onder in de deur binnen glipt en direkt diaree kan veroorzaken… ook bij volwassenen en honden…

    Beterschap…

    Met vriendelijk groet…

Write A Comment