Afgelopen weekend zijn wij samen met mijn familie naar Centerparcs het Meerdal geweest. Wat was het gezellig! Fenna vond het ook helemaal geweldig. We hebben de kinderboerderij bezocht, we zijn gaan zwemmen, spelen, bowlen, eten en nog veel meer. De vlog bestaat dus alleen maar uit gezelligheid en vrolijke momenten. 

In de vlog zie je ook een stukje fragment van Fenna waar ze een tikkeltje verwend overkomt. Nu ben ik al voorbereid dat ik waarschijnlijk reacties ga krijgen dat je je kind niet altijd alles moet geven wat hij/zij wil. Maar Fenna is zo lief geweest dat weekend, dat ik ook wel vond dat ze een knuffel verdiende die zij graag wilde hebben. Je mag je kindjes ook belonen!

Bekijk de vlog hier

Abonneer op mijn Youtube kanaal

Ben je nog niet geabonneerd op mijn Youtube kanaal en wil je toch graag up to date blijven van mijn laatste video’s? Abonneer dan hier door op deze link te klikken. Rechtsboven zie je een rood balkje met ‘Abonneren’. Hier kun je op klikken! Tevens kun je ook notificaties aanzetten waardoor je elke keer een melding of een mail krijgt als ik een nieuwe video heb geüpload.

Veel plezier met kijken!

Liefs,

Rowena

Write A Comment