Hi there!

In deze vlog gebeurt er iets engs… en neem ik jullie mee in ons weekendje! Mijn vlogs zullen (altijd) in het weekend plaatsvinden aangezien ikzelf doordeweeks op school zit.

Enjoy watching!

Liefs,

Rowena

1 Comment

  1. Vandaag ben ik vroeg wakker na zien van een aangenaam droom waarbij mijn favo artiest zijn beste lied naar me toe zingt… Daarnaast heb ik een verdere droom een soort vliegen ervaring gehad waarbij ik me best lichtig voel na wakker worden… Een goede Zondag… Lekker niks Doen dan Denkwerk… Rowena’s vlog als mail ontvangen en zag dat deze 27 minuten duurt dacht ik van later zien…maar daarna werd ik een beetje nieuwsgierig naar het titel kan iets serieus zijn met dat dus toch rustig bekeken tot het einde… Ik begin van het einde: Ik moet helaas mededelen dat ik niet verbaasd ben met deze akelige incident… Nederland is gewoon onveilig geworden en maastricht helemaal… ze mogen je niet aanraken zomaar Rowena… volgen vragen stellen ook lelijk van een vreemde gast op straat maar aanraken betekent dat diegene zijn remmen heeft verloren en das dangerous… gelijk vlucht mechanisme activeren en weg komen… Deze gebeurtenis kan wel blijven plakken in je herrinering… Beste is met je eigen manieren eroverheen komen en dat is persoonlijk bij iedereen anders…Omdat ieder mens uniek is…

    Verder het is een heel smooth vlog geworden met veel pozitiviteit erin behalve dat lelijke val van Fennatje… zoals je zelf ook aangeeft zielig om te zien en horen van dat huilende schreeuw… maar so we all growned up uiteindelijk…

    Ik wil als laatste vanuit mijn intuitie mijn kijk naar dingen jouw adviseren om meer te gaan vlogen bijvoorbeeld om de dag korte videotjes je kunt ze ook een ander naam geven voor deze korte videotjes dan vlog… Waarom ?… omdat ik denk dat naar buiten wereld toe jezelf openen jouw een vrijer luchtig en lichtig gevoel geeft… Aangezien merkbaate negatieve gebeurtenis kan zijn dat iets (realiteit) jouw probeert opteslikken… Dus doe waar je goed in bent en doe het vaker…

    Een Goede Rust dag toegewenst voor iedereen… Dag…

Write A Comment