Ik… kom… nergens… aan… toe. Douchen? Nee. Poetsen? Nee. Fenna is geen huilbaby, echter nog, het is een modelbaby. Maar soms heeft ze dagen er tussen zitten dat ze alleen maar huilt en bij me wil liggen. Dat is de enige manier om haar aan het slapen te krijgen. Ergens anders wil ze dus niet slapen. Best frustrerend voor mij, aangezien ik ook dingen op de planning heb staan. En de hele dag op de bank zitten met haar is daar niet een van, al klink het erg verleidelijk.

In deze vlog laat ik dus een stukje zien hoe mijn leven er uit ziet. En dus ook de reden waarom ik niet gevlogd heb… Omdat er niks spannends gebeurd! Werkelijk niet. Maar aangezien er veel vraag was naar vlogs, heb ik maar een lekker saaie vlog in elkaar gezet voor jullie. Om jullie een kijkje te geven in mijn chaotische, saaie, maar leuke moederwereld.

Ps. Er is een nieuw uploadschema op mijn Youtubekanaal, namelijk elke woensdag en zondag om 06.00 uur!

Write A Comment