Sinds ik moeder ben geworden, weet ik hoe erg een kind zijn moeder nodig heeft. Hoe mooi is het als je opgroeit in een gezin waar beide papa’s en mama’s van je houden? Dat ze je kunnen troosten als je je verdrietig voelt en je aan het lachen kunnen maken. Helaas gebeurt dit niet bij alle kinderen, er zijn namelijk kinderen die opgroeien zonder familie. Geen papa of mama die van hen kunnen houden of hen kunnen troosten. In Oeganda groeit één op de zeven kinderen op zonder een liefdevolle familie. SOS Kinderdorpen zet zich voor deze kinderen in. Zij zorgen er namelijk voor dat deze kinderen wél kunnen opgroeien in een liefdevolle familie en ze zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen die verantwoordelijkheid nemen voorzichzelf en anderen. ‘Want wat een kind leert, geeft een kind door.’

Hoe kun jij helpen?

Ben jij een echte avonturier? Reis je het liefst de hele wereld rond? En voel je je geroepen om deze kinderen te helpen? Lees dan snel even verder. Jij kan SOS Kinderdorpen hierbij helpen om dit mogelijk te maken voor deze kinderen. SOS Kinderdorpen organiseert namelijk een uitdagende challenge door het Oegandese Rwenzori gebergte. Het is een Family Challenge – Brother & Sisters edition, waarbij je je dus samen met je broer of zus kunt opgeven. Hoe gaaf is dat om samen met je broer of zus af te reizen naar Oeganda voor een goed doel?

Wat gaan jullie doen in Oeganda?

Naast het feit dat jullie afreizen naar Oeganda, dat natuurlijk geweldig is, gaan jullie ook nog eens de Weismann’s Peak beklimmen, gelegen op maar liefst 4.620 meter hoogte! Trekken jullie dwars door de mystieke ‘Mountains of the Moon’ zoals het Rwenzori gebergte ook wel wordt genoemd. En doorkruisen jullie verschillende vegetatiezones, zoals tropische regenwouden tot aan bamboebossen. Naast de fysieke uitdaging heeft SOS Kinderdorpen nog een uitdaging verbonden aan deelname aan deze Family Challenge. Zo vragen ze aan jou om minimaal €3.000 aan donaties te werven per persoon. Daarnaast maak jij als deelnemer tijdens de reis kennis met kinderen en familie die al zijn geholpen door SOS Kinderdorpen. Zo zie je met je eigen ogen hoe jouw bijdrage kinderlevens voorgoed veranderen.

Geloof me, na deze reis heb jij al heel wat kinderen geholpen aan een liefdevolle familie én een goede toekomst. Daarbij heb jij een geweldige ervaring achter de rug. Dus het is een win-win situatie voor iedereen. Schrijf je nu dus snel in via deze link en ga deze uitdaging aan samen met je broer of zus. De eerste donatie heb je van mij al binnen als je je hebt aangemeld. Stuur mij een mail info@rowenasteijns.nl met een screenshot van je aanmelding.

Heel veel succes! You can do it!

*Dit artikel is gesponsord

 

Write A Comment