Jaaaa, daar is ‘ie weer: de Vlogmas! Als je waarschijnlijk denkt wat is een ‘vlogmas’? Zo noem ik mijn vlogs in de maand december richting de kerst toe. Ik heb de naam niet verzonnen, haha. Sommigen noemen het ook wel ‘vlogidays’ (vlogs-holidays) of een andere benaming. Anyways, ik vond het weer leuk om te doen (vorig jaar ook gedaan) én omdat dit de eerste Kerst voor Fenna is! 

In de eerste vlogmas sneeuwt het – yeay! – en zijn we naar Winterwonderland geweest in Maastricht. Ikzelf ben woonachtig in Maastricht en het stadje wordt helemaal omgetoverd tot een ‘winter/kerst paradijs’. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen mocht je een keer in de buurt zijn. Fenna heeft een nieuwe outfit (hoe cute is dat?) en hebben we ons huis een beetje versierd met Kerst decoratie. Volgend weekend volgt er nog meer inclusief een Kerstboom, dus no worries!

Bekijk hier de vlog:

https://youtu.be/G-Epz3sEfWc

Vind je Vlogmas leuk en wil je niets missen? Vergeet dan niet te abonneren op mijn Youtubekanaal zo blijf je up-to-date van de laatste video’s!

Liefs,

Rowena

Write A Comment