Als mama zijnde geef je meer geld uit aan je kind dan jezelf. Heel logisch ook, er is namelijk een ander iemand die prioriteit heeft. Of je vindt het gewoon simpelweg véél leuker om te shoppen voor je kleine dan voor jezelf (guilty). Zodra ik de stad in ga om een nieuwe broek voor mezelf te kopen, kom ik terug met een hele garderobe voor mijn kleintje. Maar deze zomer heb ik eens iets écht nodig voor mezelf: schoenen.

Al mijn zomerschoentjes zijn verwaarloosd. Niet gek ook, als je in Nederland woont, zul je vaker je dichte schoenen uit de kast pakken dan je open schoentjes. Mijn slippertjes daarentegen werden gebruikt als speeltjes voor de honden, dus die heb ik ook maar kunnen wegsmijten. En nee, hoe ik ze het ook probeer af te leren, mijn hondjes zijn gek op sokken en schoenen. Ugh.

Online shoppen

Nu ben ik al helemaal geen fan van winkelen in de stad. Vooral niet met een kleine. Hoe doen mensen dit?! Winkel in, winkel uit. Het lijkt alsof ik meer met de kleine bezig ben dan om werkelijk naar schoenen of kleding voor mezelf te kijken. Daarom vind ik online shoppen zo geweldig. Ik denk stiekem dat alle mama’s hier wel schuldig aan zijn. Kleding, schoenen enzovoort: alles is leuker online! Geen gehuil in je paskamer. Want admit it: die verlichting is gewoon echt killing. Thuis kun je lekker op je gemak passen, en hoor je geen zuchtende mensen om je heen die wachten totdat jij de paskamer uit bent. Behalve je man die zucht: want je hebt namelijk wéér iets online besteld. Uhuh.

Als ik al voor schoenen kijk, kijk ik het meest bij de vanHaren. Helemaal niet duur en ik doe er ook nog eens best lang mee. Mijn favoriete schoenenwinkel to go. Het is ook niet gek, want bij de vanHaren vind je ook daadwerkelijk alles. De online shop van vanHaren is ook nog eens heel fijn: voor 21.00 uur besteld, is de volgende dag al in huis! En je hebt natuurlijk 14 dagen retourrecht.

Aangezien ik op dit moment vooral veel zomerschoentjes nodig heb, en krap bij kas zit door de verbouwing thuis. Ben ik vooral op zoek naar goedkope schoentjes. Jij ook? Er is namelijk momenteel een actie bij vanHaren: je shopt namelijk met 50% korting op alle SALE artikelen! Dat is mooi meegenomen, toch?

Nou, ik ga even online shoppen, hoor. 🙂 En voor alle mama’s: als jullie gaan shoppen — alleen voor jezelf!

Love,

Rowena

* Dit artikel is opgezet in samenwerking met vanHaren

Write A Comment