Maybeauty heeft mij benaderd en gevraagd of ik hun gezichtsmasker wil uitproberen, namelijk The Incredible Pore Mask! En natuurlijk, daar zeg ik geen nee tegen. Vooral niet nu. Mijn huid is door mijn zwangerschap en nu na mijn bevalling echt héél slecht. Ik heb weinig slaap, eet best veel ongezond (tsja, kraamtijd hè…) en ik was wel toe aan een goed gezichtsmasker. Dus deze samenwerking kwam als geroepen.

Wat doet dit product? 

  • Verwijdert overtollig talg en olie
  • Reinigt de poriën diepgaand
  • Verfijnt en sluit de poriën
  • Maakt de huid glad en zuiver

Nu laat ik jullie niet alleen weten hoe ik dit product ervaren heb, maar heb ik zelfs ook een kortingscode voor jullie! Al nieuwsgierig geworden naar dit product? Ontvang dan nu 30% korting!

Kortingslink: https://maybeauty.nl/rowena-mask
Kortingscode: rowena-mask

Bekijk hier de video waarin ik het gezichtsmasker uitprobeer én review:

Write A Comment