Afgelopen week kwam er een leuk pakketje binnen, namelijk de Kruidvat Professional roterende warme luchtborstel. Hij is pas uit bij de Kruidvat en ik mocht ‘m al voor jullie testen. Nu heb ik een video opgenomen waar ik hem test en uitleg hoe je je haren hiermee droogt föhnt. Ik moet zeggen dat ik hem erg fijn vind. Mijn haren zijn heel erg snel droog (dat ik al erg op prijs stel) én hij is helemaal niet duur! Namelijk € 24,99.

Tevens laat ik ook mijn haar routine zien in de video. De Maroccon Hair Serum kun je kopen via deze link én krijg je 30% korting met mijn kortingscode: rowena-hair. Who doesn’t love discount? De luchtborstel kun je kopen via deze link.

4 Comments

  1. Kruidvat en bigbazaar verkopen de laatste tijd The Magic Anti klitt Hair Brush. Ik heb het zelf nog van Ali express besteld.
    Het is simpel plastik dingetje (kam)met kort zacht plastik stekeltjes. Het doet egt een wonder zo te kunnen noemen.
    Ik ben zelf niet egt voor om de haren nat te kammen eerst goed uit föhnen en dan pas kammen met dat. Natuurlijk gaat het hier ook om dat produkt die ook föhnen kan.
    fijn produkt ietsje prijzig nog, zal zeker na tijdje wat afprijzen (in hoop)
    Helder en duidelijk gepresenteerd.

Write A Comment