Over

 

Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Rowena Steijns en ik ben 23 jaartjes jong. Samen met mijn vriend en twee kleine hondjes Santa & Nowy woon ik in het zuiden van Nederland, Maastricht. Ik ben sinds 10 februari 2017 mama van Fenna en dit maakt mij dus officieel ‘one of the young moms’. Naast mijn blog en moederschap studeer ik ook nog marketing & communicatie op het hbo.

In mei 2015 ben ik mijn blog www.rowenasteijns.nl gestart door een schoolopdracht. We hadden de opdracht gekregen om een blog te maken en bij te houden voor drie maanden en al gauw dacht ik eraan om een eigen officiële blog te maken en te bloggen over mijn grote passie: make-up. Naast mijn blog was ik ook bezig op Youtube met make-up tutorials. Het was namelijk een eis om minimaal 10 video’s aan je blog toe te voegen. Al gauw merkte ik dat mijn aantal bezoekers omhoog ging en er steeds belangstelling was voor mijn video’s. Na drie maanden had ik mijn schoolopdracht afgerond met een 9 en kreeg het daarna vrijwel weer wat drukker met school. Dit leidde ertoe om mijn blog on hold te zetten. En door een aantal nare ervaringen had ik ook weer mijn video’s verwijderd van Youtube.

Ondanks mijn blog on hold stond, ben ik echter nooit gestopt met bloggen. In september 2016 ging ik stage lopen bij In Love With Health en was ik dus intensief bezig met bloggen. In mei 2016 raakte ik gepland zwanger en kreeg ik naast mijn passie voor make-up ook passie voor mijn aankomend moederschap. Zo leek het mij na zes maanden zwangerschap leuk om mijn blog weer officieel te openen om te bloggen over het mama-leven en ook nog steeds over beauty. En zo ben ik hier beland om mijn pagina ‘over’ te herschrijven.

Naast mijn blog en passie voor make-up, ben ik ook sinds mijn vijftiende bezig met boeken schrijven. Op mijn zestiende bracht ik mijn eerste boek Golddiggers (2011) uit en later kwam Witte Wijn Met Een Druppel Drama (2014) tevoorschijn. Ik ben nog altijd bezig met boeken schrijven en doe dit meer om te ontspannen.

Sinds maart 2017 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder het nummer: 68405782