Afgelopen donderdag was ik uitgenodigd bij het Kerstevent van de HEMA. Dit event zag er ge-wel-dig uit! Veel lekker eten, leuke standjes zoals wijnproeverij, silent disco, fotohoekje én een make up corner. De make up corner kon ik natuurlijk niet overslaan, en vroeg ik om een plekje in de ‘opmaak stoel’. 

De visagiste wilde al snel met mij beginnen, aangezien mijn make up er (half) was afgeregend. En het resultaat mocht er wezen! Ze maakte mij op met de Holiday Limited Edition van de HEMA. Wat een prachtige producten. Geen wonder dat ze elke keer overal snel zijn uitverkocht. Gelukkig zat er ook wat van de make-up in mijn goodiebag! 🙂 In de vlogmas van vandaag geef ik jullie een kijkje in het Kerst event en word ik ook mooi opgemaakt. Het resultaat is ook te zien! Tip: wil jij ook nog make up scoren van de HEMA Limited Edition? Kijk dan online! In veel winkels is het namelijk al uitverkocht!

Bekijk hier de vlog:

Wil je up-to-date blijven van mijn laatste video’s? Abonneer je dan op mijn Youtubekanaal! Elke woensdag en zondag verschijnt er een nieuwe video om 06.00 uur!

Veel kijkplezier!

Liefs,

Rowena

Write A Comment