De Kerstdagen zitten er alweer op. Mocht je net als ik ook richting het einde van je zwangerschap zitten, dan weet je als geen ander hoe druk en intens deze dagen waren! Ik heb letterlijk de hele dinsdag nodig om bij te komen. Dit doe ik door middel van op de bank liggen, mijn vriend laten poetsen en zelf achter de laptop kruipen om nog even na te genieten van alle foto’s en filmpjes.

Hoe onze Kerstdagen eruit zagen:
Kerstavond
Op Kerstavond bleven mijn oma, opa en tante eten. Ik had een tomatensoepje vooraf gemaakt, als hoofdgerecht had ik een varkensrollade, salade, groenten en aardappelkroketjes klaargemaakt en als toetje slagroomijs met warme kersen (jammie!). Nadat iedereen weer weg was, gingen Jean-luc en ik elkaars cadeautjes uitpakken. En wat ben ik er blij mee!

Ik kreeg de twee MAC lippenstiften Sin en Runway Hit, de Naked2 palette, Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade in Dark Brown en nog een Douglas cadeaubon.

Eerst Kerstdag
Eerst uitslapen. Om half vier vertrokken we naar Jean-luc zijn ouders en bleven daar vervolgens ook eten. We kregen als eerst een garnalencocktail, vervolgens ossenstaartsoep en als hoofdgerecht een gevulde kalkoen. Als toetje zouden we crème brûlée hebben, maar daar waren we niet meer aan toe gekomen. We gingen namelijk na het hoofdgerecht de cadeautjes openen en de chocolaatjes die op de tafel stonden, zagen er heel verleidelijk uit. We hadden cadeautjes gekregen voor de baby, huishoudelijke dingen en nog wat kleinigheden voor ons eigen gebruik. Het was in ieder geval erg geslaagd.

Tweede Kerstdag
De Tweede Kerstdag vieren we altijd met mijn familie (moeder, stiefvader, broer en schoonzus). We trekken elk jaar lootjes en maken een surprise voor diegene. Elk jaar wordt het weer uitbundig gevierd en komen de leukste dingen naar voren. Ikzelf ben zeker niet creatief en helaas Jean-luc wel. Jean-luc had mij voor surprise en ik hem (we hadden beiden geen idee…) En ik kreeg toch wel een heel speciaal – en smerige – surprise….

img_1670 img_1675 img_1676 img_1683Er zat gelukkig wel een cadeau in verstopt die ik graag wilde hebben! Namelijk de Babyliss krul- en stijltang set. Woehoe. 🙂

Wil je een kijkje nemen in onze Kerstdagen? Bekijk dan hieronder de vlog!

Liefs, Rowena

Write A Comment