Hi loves!

Afgelopen weekend ben ik samen met twee vriendinnen naar een bruidsbeurs geweest. Heel bijzonder en je doet er werkelijk héél veel trouwinspiratie op. Zeker een aanrader voor als je gaat trouwen. Er staan heel veel standjes met trouwfotografen, fotobooths, catering en meer! Ik heb er zeker iets aan gehad. Tip: je kunt ook met je vriendinnen gaan, vrouwen vinden het toch altijd net iets interessanter dan de man! Haha.

In de vlog heb ik ook nog een high tea samen met mijn vriendinnen en een verjaardag. Bekijk de vlog hier:

Enjoy watching!

Liefs,

Rowena

1 Comment

  1. In Belgie Trouwen en Wonen Lijkt mij nu veel aantrekkelijker dan in Nederland… Luxe, Romantiek en magik volop gang in de beurs…

    Alleen moet wel bij melden dat ik op mijn laatste bezoek in hasselt 6 euro betaald voor één klein broodje Döner Kebap… Voor die prijs heb je een groote Brood vol vlees in Nederland… Hasselt houdt alles lekker duur…

    Ik ben zelf in Belgie gewoond… Ik kan zeggen dat het op veel opzichten veel aangenamer is dan in Nederland wonen… 2 jaartjes in hasselt waarbij ik een restaurantje runde dan weer maastricht… daarna 2 jaartjes Lanaken net over de grens en dan weer Nederland… Als het aan mij lag was ik in Belgie gebleven maar door wat kleine akelige zaakjes in nederland moest ik weer terug hier… De laatste tijd overweeg ik om weer eens de grens over tegaan naar belgie om te wonen eerlijk gezegd… Ik mis de Relaxheid die Belgie heeft…

    Verder vind ik de koffietaart of toetje heel speciaal… Mooi…

    Groeten Dames… En heel veel succes met jullie trouwerijen… Doeg…

Write A Comment