Het leek me leuk om eens de Mommy tag in te vullen nu ikzelf mama ben. Ik zag ‘m al een aantal keren voorbij komen op verschillende blogs. Dus, benieuwd naar mijn antwoorden? Lees vooral verder! Ik tag alle mama’s om deze ook op hun blog / youtube te beantwoorden, mochten jullie deze nog niet gedaan hebben. Laat vooral in de reactie de link naar jouw video of blog post. Ik ben zo benieuwd! Lees hieronder de mijne:

Ben je een werkende mama of een thuisblijfmama?

Ik ben zowel een thuisblijf mama als werkende mama. Ik werk namelijk fulltime aan mijn blog en neem freelance opdrachten aan. Dit doe ik allemaal vanuit thuis! En ik studeer natuurlijk nog.

Zou je het anders willen?

Op zich heeft een thuiswerkende moeder één voordeel en één nadeel. Voordeel: je bent met je kind. Nadeel: soms kom je niet aan je werk toe daardoor… Dus ik weet het niet.

Mijn kind slaapt altijd in haar eigen bedje of wiegje?

Ze slaapt in haar eigen bedje. Gelukkig. De eerste weken sliep ze in ons bed en dat vond ik wel eng.

De beste aankoop voor je kindje?

De draagzak van Maxi Cosi! Echt ge-wel-dig. Sowieso in het algemeen zijn draagzakken/doeken echt mega fijn. Vooral als je twee honden hebt die je dagelijks moet uitlaten, dan is met de wagen lopen echt een no go. Met de baby in de draagzak heb je je handen ook vrij.

Hoeveel kinderen wens je?

2, héél misschien 3.

Date Night (een uitje alleen met je partner)? Hoeveel dagen/avonden per maand?

We gaan best vaak uit samen. Denk toch wel elke week een avond. We nemen de kleine ook heel vaak mee, dan lijkt het ook alsof we date night hebben — ze slaapt namelijk werkelijk door alles, waar we ook zijn.

Favoriete bezigheid van je kindje

Ze is pas 9 weken, ik denk dat haar favoriete bezigheid op dit moment eten en poepen is. Want slapen vindt ze niks meer.

Heb je tijdens de zwangerschap een miskoop gedaan

Eigenlijk niet. Ik gebruik werkelijk alles wat ik heb gekocht.

Het favoriete eten van je kindje?

Ik geef nog borstvoeding, dus ze heeft helaas (nog) niet veel ander keus.

Hebben jullie een grotere (gezins)auto aangeschaft

Jep. We hebben gelukkig nu 2 auto’s. We noemen het de grote en de kleine. Ik rijd zelf in de grote gezinsauto aangezien ik de baby ook overal mee naartoe sleep. Wel handig hoor, 2 auto’s.

Ben je nu zwaarder of lichter dan voor het moederschap?

Ik ben zwaarder. Ik was 10 kilo bijgekomen tijdens mijn zwangerschap en 11 kilo afgevallen. Helaas heb ik me in mijn kraamtijd laten gaan, waardoor er weer 3 kilo aan zit.

Wat is je droom vakantie met kids?

Een huisje in Frankrijk met z’n allen lijkt me zo gezellig! Of een plek waar meerdere huisjes staan, zodat ze ook anderen ontmoeten.

Wat is er veranderd in je leven sinds je mama bent?

Mijn tijd! Normaal had ik zeeën van tijd en verveelde ik me al snel. Nu heb ik werkelijk nergens meer tijd voor. Een baby is veel werk.

Mijn hart smelt als ik ……….

…Haar zie…

Waar shop jij de leukste kinderkleren?

Ik hou echt van online shoppen. Daarom heb ik een favoriete webshop, namelijk MamaLoesBabySjop. Ze hebben echt werkelijk alles!

Zo! Vergeet ‘m natuurlijk niet zelf te doen! Heel leuk. Al zou ik ‘m over een jaartje toch weer moeten updaten, aangezien Fenna nu nog een baby’tje is!

Write A Comment