Toen ik op social media aankondigde om ons hondje, Santa, weg te doen, werd ik overspoeld door reacties. Zowel positief als negatief. Ik heb het er erg moeilijk mee om hem weg te moeten doen, maar ik merk dat het niet samen gaat met Fenna en hem. Hij gromt altijd op haar en wil het liefste met rust gelaten worden. Ik heb er lang over nagedacht en in de vlog zie je welke keuze ik moet maken… 

Moeilijke keuze

In de vlog zie je hoe eerlijk ik ben tegenover deze situatie. En eerlijk gezegd breekt het me ook echt op dat iedereen zo negatief moet reageren. Ik snap natuurlijk dat als je je leven openbaar stelt, je natuurlijk ook veel negatieve reacties van mensen kunt verwachten. Maar ik snap dan niet waarom mensen er geen rekening mee houden dat jij als persoon ook gevoelens hebt. In de vlog hoor je wat voor een reacties ik hierop heb gekregen…

Bekijk hier de vlog

Liefs,

Rowena

1 Comment

  1. Ja omdat Rowena Huilt op deze vlog besluit ik om wel te reageren ivm Santa…
    Ik heb zelf een Boomer die als uiterlijk op noi lijkt en als innerlijk op santa The Big Fat jaloerse… Bij hem kan ik en mag ik aan niemand aandacht geven noch fisiek noch gebaar Hij is zo jaloerse als aard waarbij grappige situaties ontstaat en we lachen thuis… Hij staat als een beeld tussen mij en andere mensen die dan dichtbij mij zijn… Hij zou nooit willen dat ik een ander hond kind of persoon tussen ons twee laat… Dus ik hou van hem… Hij is mijn vriend en hoeder… Mijn dochter houdt zelf niet van hem als het aan haar ligt knijp ze hem zo met haar kattig nagels … Hij gromt niet aan kinderen omdat hij wel beseft dat ik ook kan grommen…

    Honden voelen het lage energies in het huis en uiten het… Ben ik niet jaloers ja ik heb ook best scherpe jaloerse trekjes dus de honden lijken op zijn eigenaars… Meestal is het ook zo dat jouw eigen opgekrabde gevoelens wordt geuit door je hond… Nou omdat ik je vlogs volg weet ik ook best dat een moeder zijnde ook mag irriteren aan je kind… Dat is de normaalste zaak voorbeeld als die konstant op schoot wil en je bent aan het afwassen … maar als moederzojnde neem je haar toch op schoot met je gezeepde handen dat is ook een irrotatie dan maar je gromt dan niet aan je kind en het irritatie duw je diep inje als moeder zijnde maar dat betekent niet dat jouw hond hetzelfde als jij gaat doen… Hij gromt wel namelijk… De beste manier is omdat jij ook als gezin groei om alles onder je eigen controle te proberen houden en dat doe je weer met onvoorwaardelijke liefde voor je dierbaren… En natuurlijk hulp vragen aan bijvoorbeeld een dog whisperer…
    Groeten…

Write A Comment