In m’n eentje naar… Amsterdam! Jep, that’s right. Deze Limburgse chick komt ook verder dan het platteland (jeej!). Dit keer werd ik uitgenodigd voor het Pure Leaf evenement. Spannend! De nieuwe zes varianten van hun thee werden geïntroduceerd en ik met nog een aantal andere influencers / bloggers / vloggers mochten als eerste deze theetjes proeven. 

En daar bleef het niet bij. We kregen ook een workshop in food fotografie van Sacha de Boer (voormalige NOS nieuws lezeres) en mochten we onze eigen thee blenden. Natuurlijk heb ik deze dag ook gevlogd. Ik vond het wel een beetje spannend! Maar wat een verschil ten op zicht van Limburg: in Amsterdam kijken ze je dus niet raar aan als je tegen een camera staat te praten. In Maastricht is dat namelijk best wel vreemd…

Ik heb echt genoten van deze dag. Ik heb ook veel andere influencers mogen ontmoeten en zelfs die ik al kende van Instagram / Youtube zag ik nu in levende lijven! Altijd leuk. Ben je benieuwd naar mijn dagje? Bekijk de vlog dan hier. En vergeet natuurlijk niet te abonneren en een duimpje omhoog te doen als je het leuk vond!

Bekijk hier de vlog:

Dank je wel voor het kijken!

Liefs,

Rowena

1 Comment

 1. Ik heb gisteravond de trein gepakt en zit heel ver van Maastricht en ben vroeg wakker ivm afspraak… Of ik de thuisbasis mis ? Eerlijk gezegd op het moment niet terwijl ik in mijn eentje zit… Waarschijnlijk in de avond terug of morgenochtend…

  De aardbeijen als heel in glas water zag ik voor de eerste keer… Als ik zo denk is het ook best logisch als je zo een fruit in kom heet water gooit en een thee van maakt maar als zien is het wel even wennen…

  Er is een maarrrr…….

  En dat is ; als ik überhaupt zo een thee zou willen maken ga ik het fruit of het blad (ingredient) in het kokend water gooien die nog op vuur is en… wel gekookt maar op het laagste stand (vuur)… Hiermee heb ik ervaring met de munt bladeren (thee)…
  Als ik ergens verse munt thee bestel krijg ik een kop heet water met een silly blad munt erin en wacht ik de hele tijd dat het transformeer naar muntthee en das ist laaanngg wachten met conclusie een koud water…
  Dus ja ik doe het koken en thee klaarzetten… natuurlijk gaat dat niet zo makkelijk buitenshuis…Dus voor thuis gezelschap bedoeld uiteraard…

  Ja Amsterdam… wat kan ik zeggen … ik persoonlijk ga best vaak naar amsterdam maar of ik het egt moooiii vind luidt mijn antwoord nee, niet egt… wel heel erg fijn als de hele wereld bevolking daar op dit stad zich elke dag bevind… ja ik zelf voel me daar makkelijk erin leuk en spannend natuurlijk ook… Alleen in amsterdam heb je zo een slecht weer waar je huid en je haren niet zo levendig overkom (dit geldt niet voor Rowena op de vlog)… Plus de energetisch sfeer vloeit niet zo lekker en soepel deze heb ik ook gevoeld bij tripjes amsterdam…
  Maar als je Amsterdam als plek moet hebben ivm werk etc… Raad ik aan om dichtbij te wonen je zal veel meer baat en plezier mee hebben…
  Mijn persoonlijke kijk naar Rowena’s woon wensen en als menselijkezijn (karakter) raad ik om in een klein vrolijk en wat kleurrijk plaatsen te kiezen om te wonen… Limburg valt af Amsterdam ook maar erzijn talloze gemeentes in Nederland waar je fijn kan wonen met je gezin… En natuurlijk dichtbij grote steden…

  Gister zag ik op youtube een man die beweert dat hij uit de toekomst komt en zegt dat de elektrische autos een batterij zullen hebben waarbij men met zoeen volle batterij 1000km kunnen afleggen… Dus ik hoop dat dat ook binnenkort wordt uitgevonden voor onze smartphones wat vreet het veel energie… Als ik onderweg ben probeer ik zuinig te zijn met phone en sluit de phone uit en dan weer aan en merk ik dat dan nog sneller opgaat… Een volle batt. Gaat niet eens hele dag mee… vind ik wel een min punt voor tech bedrijfjes… Snel wat uitvinden hopelijk ervoor…

  Fenna ziet er heel schattig uit…
  Groetennn…

Write A Comment