Het is alweer een tijd geleden dat ik een video heb geüpload, dus leek het me leuk om door middel van een Get Ready With Me een kleine update te geven over een aantal dingen. Nu ik officieel zomervakantie heb van mijn hbo studie, kan ik weer veel tijd besteden aan mijn Youtube kanaal en blog! 

Updates

Ik geef in de video voornamelijk updates over een bepaalde zaken. Want wat is er nu gebeurd met ons hondje Santa? En hoe zit het met mijn eigen boek? En gaan wij meedoen aan een TV programma? Ook vertel ik jullie over onze bruiloft wat onze concrete plannen nu precies zijn. Ik weet dat de afgelopen maanden erg hectisch zijn geweest en er dus best veel verwarring van kan ontstaan. Maar ik probeer in deze video de meeste vragen te beantwoorden die ik vaak krijg.

Vollere lippen

Ook krijg ik regelmatig de vraag of ik mijn lippen heb laten doen of dat ik lipfillers heb. Ik laat jullie in deze video ook even zien wat ik nu precies doe om mijn lippen voller te maken op een natuurlijke manier! Hopelijk zijn deze vragen dan de wereld uit en zien jullie precies mijn ritueeltje.

Bekijk hier de video

Kun je de video niet zien via mijn blog? Bekijk hem dan hier! 

Liefs,

Rowena

Write A Comment