Ken jij hem al? De Maybeauty Moroccan Miracle Hair Serum? Zoniet, dan is dit een echte aanrader als je droog en dof haar hebt zoals ik. Ik was al jaren op zoek naar een product dat mijn haar een stuk zachter liet aanvoelen. Maar tevergeefs, na velen bezoekjes gebracht te hebben aan zowat elke drogisterij in Nederland, heb ik eindelijk hét product gevonden voor mijn haar. De Moroccan Miracle Hair Serum van Maybeauty.

Toen ik enige tijd geleden werd benaderd door Maybeauty om een van hun producten uit te proberen, was ik erg sceptisch over alle producten. Al die reviews klonken te mooi om waar te zijn. Zouden de producten dan écht zo goed zijn? En waarom had ik er nog nooit eerder van gehoord? Natuurlijk deed ik research en zag dat al veel bloggers aan de slag waren gegaan met hun producten en ook hun reviews waren erg positief. Dit moest dan wel goed zijn. Mijn oog viel al meteen op het haarserum product die ze te bieden hebben. Als ik mijn haren voelde, leek het alsof mijn vingers door stro gingen. Zo hard! Geen enkel product hielp tegen mijn lang, dik en zwaar haar om ze wat zachter aan te laten voelen.

Hoe gebruik je de haar serum?  

Het is eigenlijk heel simpel. Want laten we eerlijk zijn: wie heeft er nu zin om drie keer per week een ‘masker’ in je haar te smeren dat je vervolgens tien keer moet uitwassen en toch geen resultaat oplevert? Not me. De haar serum is heel simpel te gebruiken. Pomp na elke wasbeurt (op handdoek droog haar) wat serum op je handpalmen en breng het aan op je haarpunten. Stiekem gebruik ik het ook wel eens bij mijn haargroei (het ruikt ook zo lekker!). Laat het even intrekken. Föhn en stijl je haar daarna zoals je het gewend bent. Je voelt echt al een verschil als je het niet gebruikt. Daarom is deze haar serum al snel onderdeel geworden van mijn haar routine.

Wat doet het haar serum nu precies?

De serum geeft droog en futloos haar weer nieuwe vitaliteit en een gezondere uitstraling. Al na één keer gebruiken zie en voel je het verschil. Het haar voelt zachter aan en stylen gaat een stuk makkelijker. Buiten dat je haren er gezonder uit zien en glanzen, verzorgt en versterkt het ook. Vooral nu de zomer aan komt, kan je haren wat extra verzorging gebruiken. En heb je krullen, slag haar of last van pluizig haar? Dan werkt dit ook om je haren minder pluizig te maken! I can tell.

Je haren voelen ook totaal niet vettig aan dat bij de meeste oliën wél het geval is. Dus, kan jouw haar wel een extra boost aan verzorging gebruiken? Dan raad ik deze Maroccan Oil zeker aan. En natuurlijk zit er ook nog eens een leuke korting aan vast. Maar liefst 30%! Surf snel naar https://maybeauty.nl/rowena-hair en pak de korting gewoon even mee. 🙂

5 Comments

 1. Ik ben nog steeds in de fase om een produkt te vinden wat wel past bij mijn haren.
  Afentoe doe ik ayurvedicolie van de merk khadi dat niet de beste effekt geef vindik.
  Paar goedkoop serumtjes gaan ook niet lang mee meestal gooi ik ze nog vol weg.

  nu deze produkt goeie revieuws heeft gekregen plus jij gebruikt hem overweeg ik het binnen te halen.

  30% korting is goed te gebruiken dat is +- 10 euro winst.

  Alleen de link werkt niet.

 2. Maandag Nacht heb ik de produkt besteld met de korting dat Rowena hierop de link aangeeft in haar leeswerk.
  De bestelling ging heel soepel ook omdat de korting automatisch is verwerkt op bestellijst (geen code invoer nodig) je hoeft namelijk alleenmaar op de koop button te drukken onderaan de fles. (Ik heb gekozen voor plaatje 1 dus éên fles)
  Nadat je je adres heb ingevuld kun je door naar betalen en klaar.
  Er worden geen bezorgingskosten bijverrekend dus dat betekent het wordt Gratis bezorgd.
  Klein minnetje is dat dat de produkt bezorgtijd heeft tussen 3 en 7 dagen althans zo staat er wel aangegeven.

  Het is afwachten,,, en als ik de produkt heb ontvangen plus gebruik heb komt mijn review erover hoe en wat.

 3. Ontvangen , gebruikt.

  Beste mensen deze produkt werkt heel aangenaam op mijn haren. Hij is zachter en goed doorkambaar geworden, luchtig gevoel ipv zwaarte bij mijn haren.
  Zeker geen olie effect heeft deze.
  Ik heb het zelfs op mijn baard gesmeerd wat duizenden maal beter is dan verschillende beard oils.

  Ik heb het gebruikt nadat ik mijn haren goed gedroogd heb na föhnen. Dus op gedroogd haar klein beetje op mijn handen en door haren dan gekamd goed verdeeld door kammen wella zeker magical werking. Je hoefd verder niks op je hoofd te doen eigenlijk want hij is compleet verzorg voelt het aan.

  De fles is best breed dus hij gaat lang mee.
  (Verzendingstijd 7dagen)

  Wie zoekt, vindt.
  Hiermee ben ik Rowena dankbaar dat ze het gedeeld heb en haar 30% korting ter beschikking stelt voor deze.

  Doen, bestel als je vindt dat je haren aandacht nodig heeft.

  Ps: Bestel zeker als je dik haar heeft en niet westers haar hebt.

  groeten

 4. Uit ervaring met gebruik is het gebleken dat je de serum na wassen één keer smeert op in je haren, droog of nat eigen keus.
  Dus niet van: het volgende dag één pompje de volgende dag nog één kan averechts werken, terwijl met één keer na wasbeurt al een wonder verricht. (Smile)

  Schoone Rowena.. ik zou het op prijsstellen als je ook over shampoo en haarverf begint te vertellen..

Write A Comment