Heb jij binnenkort een meidenavond? Dan is het leuk om een échte meidenfilm op te zetten met lots of chocolate. Maar welke films zijn nu écht leuk tijdens zo’n meidenavond? Je wilt natuurlijk niet dat je drie uur bezig bent met het uitzoeken van een leuke film. Daarom heb ik 5x leuke meidenfilms voor jullie die ik zeker aanraad voor zo’n avond!1. A Christmas Prince

Oké, het is bijna Kerstmis. Dus mocht je een meiden filmavond gepland hebben voor de maand december, dan is deze film een echte aanrader. Want hallo, hoe leuk is het om weg te zwijmelen bij een knappe prins? Het oud sprookje dat een burgerlijk meisje verliefd wordt op een knappe prins never gets old, toch?

2. Walk Of Shame

Dit. Is. De. Grappigste. Film. Ever. Met tranen in mijn ogen van het lachen heb ik deze samen bekeken met een vriendin. Deze raad ik zeker aan. Een vrouw heeft een one night stand gehad, maar de day after gaat he-le-maal fout. Klaar om je buikspieren te trainen? Zet deze film dan maar op.

3. Bridesmaids

Iemand toevallig die gaat trouwen in jullie vriendinnenkring? Dan is deze film echt hilarisch. Het gaat namelijk helemaal fout tussen de bruidsmeisjes. Ook misschien leerzaam hoe het niet moet gaan als er een van jullie gaat trouwen! Krijg je na deze film gekeken niet genoeg van de Bridesmaids? Er zit ook nog een leuk spelletje bij die je via hier kunt spelen. En misschien ook nog een lekker centje mee verdient!

4. Bad Moms

Mila Kunis is toch wel dé komedie queen als het aankomt op chickflicks. De oude klassieker Friends with benefits is dan ook een aanrader. Maar mochten jullie de one night stand fases en dagvliegen (lees: mannen) al voorbij zijn met je vriendinnen — dan is deze leuker om jezelf mee te associëren. Misschien ben je zelf wel al moeder of een van je vriendinnen? Dan is het nog extra lachen omdat de situaties erg herkenbaar zijn.

5. Girls Night Out

Een meidenavond dat helemaal fout gaat en eindigt een moord… Jep, deze film is ook aan te raden onder het genot van wijntjes en lekkere calorieënbommen. De bekende actrices die in de films voorkomen (zoals Scarlett Johansson), stellen je zeker ook niet teleur.

Heb jij ze allemaal al gezien? Jammer! Maar dan zal je wel begrijpen waarom ik ze deze aan mijn lijstje heb toegevoegd. Heb je ze nog niet gezien? Kijk ze eens als je een avondje goed wilt lachen tijdens een film!

Wat vond jij van deze films?

Liefs,

Rowena

*Dit is een betaald / gesponsord artikel 

Write A Comment