Hi lieverds!

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een make-up tutorial heb opgenomen. Bijna één jaar geleden, om precies te zijn. Dus ik moet er nog even in komen, excuse my awkwardness of gebrek aan video skills! It will get better I promise, haha.

Omdat Kerst er bijna aankomt (en jullie hier ook een make-up look van wilde zien), heb ik deze makkelijke Kerst make-up look voor jullie samengesteld! In de video zijn alle gebruikte producten te zien.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Vergeet natuurlijk niet te abonneren! 🙂

Veel liefs en kijkplezier,
♥ Rowena

16 Comments

  1. Wat leuk dat je weer bent begonnen met make up tutorials maken! Vond het altijd heel erg leuk!

  2. Kun je ook eens een wenkbrauw tutorial maken? Love ur brows!!

  3. Hoe krijg je je lippen zo matterend? Mijn Russian Red glimt veel meer

    • Ik dep er met mijn ringvinger wat poeder over! Zo krijg je al je glimmende lipsticks matterend! Handige tip 🙂 X

Write A Comment