Wat leuk dat je weer bent belandt op mijn blog en wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar mijn nieuwe vlog! Inmiddels alweer vlog 49! In deze vlog ga ik zwemmen met mijn neefje Djessy, schoonzusje en natuurlijk mijn kleine Fenna. Tijdens het zwemmen besefte ik me wel echt dat ik straks ook zit met twee kleine kindjes. Want Fenna is nog steeds erg jong als baby #2 arriveert, daarom kon ik ook alvast oefenen. Ik moet wel zeggen dat het me toch erg pittig lijkt om twee jonge kindjes te hebben. Maar ik sta er natuurlijk niet alleen voor! 🙂

Verder heb ik een heerlijk shopdagje gehad met mijn mama en heb ik even wat foundations en concealers ingeslagen bij de Kruidvat. Er was namelijk 1+1 gratis op alle concealers en foundations afgelopen weekend bij de Kruidvat! Ik laat jullie even zien wat ik er gescoord heb (en stiekem vond ik het wel jammer dat ik niet meer had gescoord!). Daarnaast heb ik natuurlijk ook wat voor Fenna gekocht en laat ik dit natuurlijk ook zien. En als laatste heb ik voor de eerste keer een pregnancy (home) work out gedaan! Jeetje! Wat zwaar! Nou, ben je benieuwd naar de beelden van de vlog?

Bekijk de video hier

Liefs,

Rowena

Write A Comment