Hi theeere!

In deze vlog heb ik niet zo’n heel productief weekendje erop zitten. Maar dat is ook weer eens lekker! Vooral veel huishoudelijke dingetjes, dus ook niet heel veel gevlogd. We zijn naar Eindhoven gegaan (om te shoppen), maar hier is het eigenlijk niet meer van gekomen. Jean-luc had een gesprek in Eindhoven, maar nadat ik 3 uur moest wachten in de auto, besloten we ook weer naar huis te gaan. We waren moe.

Ik probeer elk weekend een vlog op te nemen, aangezien ik doordeweeks gewoon studeer en naar school ga. Soms hebben we drukke weekenden en soms iets rustiger. Ik probeer jullie dus een kijkje te geven in ons gezinsleven en hoe Fenna zich ontwikkelt! Elke zondag zal er een nieuwe video om 06.00 uur online staan. Dit kan bijvoorbeeld een vlog zijn, maar er zullen ook persoonlijke video’s, make-up tutorials en meer langskomen. Benieuwd geworden naar de vlog van vandaag?

Bekijk hem hier:

 

Vond je de video leuk? Vergeet dan niet te abonneren en een duimpje omhoog te doen! Je kunt hier¬†abonneren om niets meer te missen! Naast vlogs upload ik ook make-up gerelateerd en persoonlijke video’s.

Liefs,

Rowena

Write A Comment