It’s a… GIRL!

Een meisje! Yeaay! Just what I thought it would be! Gelukkig ook maar… mijn vriend en ik hadden namelijk alleen voor meisjesnamen gekeken en we hadden er al een! Voor een jongen moesten we nog hard gaan nadenken. Ook in de winkel keek ik alleen naar jurkjes en roze dingetjes (of hebben al moeders dat?) Ik weet nu niet zeker of ik het wist dat ik een meisje kreeg, of dat ik stiekem hoopte dat ik een meisje kreeg…20161010_090722000_ios

Het was 28 september en ik kreeg mijn 20 weken echo. Geslachtsbepaling, woehoe! Helaas mocht ik het niet meteen weten. Mijn twee beste vriendinnen, Renee en Maud, wilden heel graag een Gender Reveal Party geven. Een wát? Normaal geeft het koppel zo’n party, maar ze wilden het eens anders doen. Tijdens mijn 20 weken echo moest de verloskundige het geslacht opschrijven en in een envelopje doen die ik na mijn echo bij mijn vriendinnen moest afgeven. Ik had dus geen flauw idee! Gelukkig was de Gender Reveal Party al een week later, want langer kon ik niet wachten en zij ook niet. In eerste instantie dacht ik dat het een jongetje was: ze zagen het geslacht al zó snel!

Op 9 oktober werden mijn vriend en ik ’s ochtends verbannen uit ons appartement, terwijl mijn vriendinnen de boel versierden. Maud had een super mooie taart gemaakt waar de kleur van het geslacht in te zien zou zijn! Ook hadden ze ballonnen om kapot te prikken en de kleur van het geslacht zou er in confetti uitkomen (wat een zooi was dat…)

Toen onze familie, vrienden en kennis om 14.00 uur arriveerden, werd het voor mij alleen maar spannender. Iedereen moest een bepaalde kleur dragen waarvan zij dachten dat het geslacht zou worden. Wat kwamen er veel blauwtjes binnen gelopen! Ook mijn vriend was helemaal in het blauw, en ik, ondanks ik voor even dacht dat het een jongetje zou worden, had toch mijn roze colbertje uit de kast gehaald. Mijn vriendinnen hadden het heel leuk gedaan. Bakjes voor naamsuggesties, een hele mooi tafel versierd met roze en blauw en o, wat was alles zo mooi!

Om 15.00 uur was het zo ver… Iedereen was er. We mochten eindelijk de cake aansnijden! Mijn vriend en ik deden het héél voorzichtig… Zag ik daar nu ie
ts roze? En ja hoor, op dat moment werden de ballonnen kapot geprikt en werd ons appartement nog eens extra versierd met roze snippers! Ik kon mijn tranen niet in bedwang houden… Een meisje… Altijd wat ik wilde als mijn eerste kindje! Ik zat al te
fantaseren over jurkjes en haarbanden! Bekijk hieronder de foto’s 🙂 

Heb jij ook een gender reveal party gehouden of op welke wijze hebben jullie het geslacht bekend gemaakt? I am curious so let me know!

Liefs,

Xo Rowena

Write A Comment