Het is een ietswat rommelige vlog. Ik denk dat de dagen over twee weken zijn verdeeld. I am sorry for that! Het was de bedoeling om er een kleine weekvlog van te maken, maar sommige dagen vergat ik mijn camera er helemaal bij te pakken. Maar hopelijk vinden jullie hem alsnog leuk!

Vlog

In de vlog zullen jullie zien hoe ik naar het ziekenhuis ga en voor de eerste keer een 3D echo krijg van onze tweede spruit (tijdens de 20 weken echo lukte dit niet vanwege een stuitligging), ga ik mijn wimpers bij laten werken, terrassen met een vriendin, heb ik een drukke dreumes om me heen, unbox ik een PR pakket én ga ik naar de kapper. Genoeg te doen dus!

Wimperextensions

In de vlog verwijs ik naar de salon waar ik mijn wimpers laat doen, omdat ik hier vaak vragen over krijg. Dit is niet gesponsord, maar gewoon puur een tip omdat ik altijd zo blij ben met het eindresultaat! Ik laat mijn wimpers doen bij van der Valk hotel in Maastricht, daar heeft de zus van mijn beste vriendin een eigen salon. Handig dus als je een weekendje Maastricht wilt doen. Dit hotel ligt ook op loopafstand van het centrum (ideaal!). Klik hier om naar de website gaan van de salon voor de prijzen en contactgegevens.

Bekijk de vlog hier

Klik op deze link als de video niet werkt.

Liefs,

Rowena

Write A Comment