Ik krijg best vaak dezelfde vragen: hoeveel verdien je nou met bloggen? wat was de reactie van je ouders op je zwangerschap? hoe is je relatie nu? Dus vandaar dat ik besloot om een Q&A op te nemen. Op Instagram had ik jullie gevraagd wat jullie zouden willen weten en deze heb ik vervolgens beantwoord. 

Hoeveel ik verdien met bloggen

Natuurlijk is dit best wel verschillend. De ene maand verdien ik meer dan de andere maand. Logisch eigenlijk! Het is hetzelfde als je een eigen bedrijf hebt maar dan in een andere branche. De ene keer verkoop je gewoon wat meer dan de andere keer, toch? In de video leg ik wel gewoon eerlijk mijn verdiensten uit. Want dat wil iedereen weten… Toch?

 


Reactie ouders op mijn zwangerschap

In deze blog lees je hoe ik mijn zwangerschapsaankondiging heb aangepakt. Benieuwd naar de reactie van mijn ouders? Bekijk de Q&A maar…

Hbo studeren met een baby

Is het nou te doen? Studeren met een baby? Ik vind het lastig om te zeggen. En eigenlijk raad ik het stiekem niet aan!

Benieuwd naar nog meer vragen over onderwerpen zoals mijn relatie, tijd voor mezelf en met welke Youtuber ik nou samen zou willen werken?

Bekijk hieronder de video:

Vergeet natuurlijk niet te abonneren, een duimpje omhoog te doen en een lieve comment achter te laten! You will make me so happy!!

Liefs,

Rowena

3 Comments

 1. I like your schuin gestreept blouse met niet felle kleuren en met zwarte mouwen… Het herrineert mij de jaren 90 … wat ik wel fijne gezellige tijden vind…

  Je ziet er best opgewekt en uitgerust uit…
  De vragen vond ik niet zo oprecht of beter gezegd beetje oppervlakkig… De meeste antwoorden zijn ook op de site te vinden zoals je het ook paar keer zei… Een egt interasant vraag was er niet tussen helaas waar we ‘wauw dat was een goed vraag’ mogen zeggen…

  Verder heb ik zelf wel een vraag als het je goed uitkomt ben ik wel benieuwd naar het antwoord…

  Het vraag luidt als: Het personage farah in je boek the gold diggers… Hoe heb je deze naam (farah) bedacht ???

  Met vriendelijk groet…

Write A Comment