Ik krijg vaker de vraag: hoe komt het dat jouw blog zo snel groeit en mijne totaal niet? Aangezien heel veel mensen tips aan mij vragen hoe zij het beste hun blog of website kunnen promoten, heb ik een video opgenomen met wat tips. Oftewel, de do’s and don’ts. Dit zijn in ieder geval de tips die ik zelf heb gedaan om mijn blog onder de aandacht te brengen en mijn eigen ervaring hiermee.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben. Mocht je nog persoonlijke vragen met betrekking tot jouw blog, sta ik hier altijd voor open om je te helpen. Geen probleem. En laat vooral je blog of website achter in een comment. Ik ben namelijk altijd op zoek naar nieuwe blogs om te volgen!

Bekijk hier de video:

Vergeet natuurlijk niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren als je nog niet bent geabonneerd! 🙂 

 

3 Comments

  1. Hi rowena, dank voor de tips. Ik blog al een tijd dus deze tips zijn welkom. Blog jij elke dag? Is het nodig om elke dag te bloggen om veel traffic te krijgen?

    • Hoi Vandana! Ik blog niet elke dag! Ik post 3-4 keer per week iets. Natuurlijk krijg je altijd meer traffic als er iets nieuws op staat, maar zodra je eenmaal vaste bezoekers hebt zullen deze ook wat vaker kijken op je blog 🙂 X

  2. Goede tips en leuk verteld. Ik gebruik deze tips ook en ze zijn echt wel noodzakelijk voor beginnende bloggers.

Write A Comment