Yeay! Weer een make up tutorial! Ik vind het stiekem wel héél erg gaaf dat mijn New Year’s Eve look inmiddels bijna 23.000 views heeft bereikt. Voor mij een hele mijlpaal! In ieder geval, vandaag heb ik een Get Ready With Me voor jullie. Dit zou een alledaagse winter (glam) make up look zijn voor mij. Natuurlijk is het beetje too much, maar alle beauty lovers zullen mij wel begrijpen. Als ik ergens heen ga met make up, dan kan bij mij een winged eyeliner en false wispies niet missen. 

Bekijk de video hier:

Gebruikte producten:

Setting spray: MAC Prep + Prime Settingspray 

Primer: Miss Sporty Insta Glow Primer

Foundation: Wet ‘N Wild Coverall Cream Foundation

Poeder: MAC Prep + Prime Transparent Loose Powder 

Bronzer: NYC Big Bold 602 MetropoliTan Bronzer

Blush: KIKO Desert Dunes Trio Blush

Highlight: Revolution Blush Palette 

Wenkbrauwen: The Luxury Floor The Perfect Brow Secret Brow Pencil 

Oogschaduw: W7 Colour Me Buff Palette

Eyeliner: MAC Liquid Eyeliner

Mascara: L’Oréal Telescopic

Lippen: MAC Stounchly Stylish Lippencil 

Liefs,

Rowena

Write A Comment