Hi loves!

In alweer mijn 39ste vlog wordt Fenna gedoopt. Ze is nu al bijna 8 maandjes oud. Het is alweer enige tijd geleden dat ik de vlog camera gebruikt hebt en ook werkelijk iets mee heb opgenomen. Dat komt omdat ik vanaf september weer ben verder gegaan met mijn hbo opleiding na een zwangerschapsverlof van zes maanden.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik weer ben begonnen met vloggen! Ik probeer nu wekelijks weer een vlog op te nemen en te uploaden (dit zal waarschijnlijk altijd in het weekend gebeuren).

Liefs,

Rowena

1 Comment

  1. Beste mensen… Ik weet zelf niet zo goed wat je na een Doop ceremonie moet toewensen… Ik hou het bij het magische woord Gefeliciteerd…en wens jullie een gezond gelukkige jaren samen…
    Volgens mij heeft de 85 jarige lieve pastoor gelijk Rowena jou ook mee gedoopt figuurlijk wat ik begreep 🙂 … ik zelf heb best wel respekt voor Religieuze doen en laten maar stiekem vind ik ze wel overbodig maar dat is natuurlijk puur mijn ding… Nogmaals Gefeliciteerd… (ja broodjegezond is op zijn beste smaak als er vet mayonaise erin zit zoals dezer op de video… )

Write A Comment