Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een vlog heb geupload op Youtube! En dat heeft natuurlijk wel een goede reden, waar jullie waarschijnlijk van op de hoogte zijn. Toch heb ik een vlog even achter de hand gehouden, omdat ik niet zo goed wist wanneer ik deze moest plaatsen. Toen ik hem braaf wilde plaatsen op de dag dat ‘ie eigenlijk online zou komen te staan, kreeg ik twijfels om überhaupt iets te uploaden. Ik had er namelijk even geen behoefte aan.

Maar goed, die behoefte is weer terug gekeerd. I am back! In de vlog van vandaag vieren we Fenna’s eerste verjaardag (die op 10 februari was!), én nemen we een bezoekje aan de kinderboerderij waar een schaap aan het bevallen is. Wat mooi om mee te mogen maken!

Bekijk de vlog hieronder, ben je nog niet geabonneerd? Klik dan hier en abonneer je gratis op mijn kanaal!

Liefs,
Rowena

Write A Comment