Hoevaak ik de vraag krijg hoe ik nu precies mijn haar doe, is niet meer op één hand te tellen. Daarom dacht ik eraan om dit even bij mijn dagelijkse make up routine toe te voegen. Ik was niet dagelijks mijn haar, maar soms wel om de twee dagen. Door de producten die ik toevoeg in mijn haar – namelijk: mousse – worden mijn haren sneller vettig. Hierdoor vind ik het gewoon prettig en frisser ze iets vaker te wassen dan normaal. Als ik mijn haren gestyled heb, was ik ze maar één keer per week. Dus: I know dat om de twee dagen wassen niet goed is voor je haar. Benieuwd naar mijn krullend haar routine + daily make-up? 

Bekijk de video hier:

De producten die ik momenteel gebruik voor mijn dagelijkse make up én tevens ook mijn favourites at the moment:

Liefs,

Rowena

4 Comments

  1. Leuke vlog!

    MAg ik vragen waar je die leuke trui vandaan hebt? 🙂

    Liefs

    Chantal.

  2. Lang geleden dat ik een vlog van rowena steijns tegenkom op mijn youtube kanaal… omdat ik zelf lang haren heb denk ik dat ik deze groene mouse eens moet uitproberen, volgens mij heeft dat groen fles totaal 4 graden dus denk dat 2of 3 wordt voor mij, ik weet niet wat het precies met je haar doet maar wat je hierboven aan geeft is dat haren vettig wordt dus dat betekent volgens mij minder droog haren… Voor de rest vind ik het fijn dat er weer vlogs online komt die wat normaal gewoontjes en natuurlijk vol schoonheids uitstraalt voor volgers… ik wil ook mededelen dat ik deze stijl van makeup ietsje tintje minder vond hoewel het zeker profesioneel gemaakt is door je… mischien hou ik van meer felle bling kleuren dan mat of ik zou een opvallend maskara oog makeup verwonderen om te zien… of de wenkbrauwen ik weet niet wat het was maar ieder geval een goede video… Keep going with the beauty Tips… Groeten…

Write A Comment