Contact

Hoi! Wat leuk dat je met mij een samenwerking wilt aan gaan of iets wilt vragen! Je kunt altijd een mail sturen naar info@rowenasteijns.nl

Over de blog
Wekelijks verschijnen er nieuwe video’s en blogs op RowenaSteijns.nl over het moederschap en beauty. Mijn doelgroep zijn zowel (jonge) mama’s en beautylovers (18-24). Wekelijks bereik ik meer dan 10.000 jonge vrouwen via mijn Youtube, Instagram en blog.

KvK nr: 68405782

Wil je toch nog even iets meer over mij weten? Dan kun je ook even een kijkje nemen op mijn social media:
Youtube
Facebook
Instagram

Blogstatistieken kunnen worden aangevraagd.

Adres
Rowena Steijns
van Slijpestraat 37
6225 BJ Maastricht

Adverteren
Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op RowenaSteijns.nl. Advertenties kunnen onder andere in de vorm van een geschreven advertorial, een gesponsorde video of een banner worden gedaan, maar als u zelf een ander idee heeft voor het adverteren sta ik daar ook altijd voor open.

Zakelijk
Als blogger en vlogger ben ik natuurlijk hartstikke enthousiast over nieuwe producten, webshops en andere leuke samenwerkingen. Daar sta ik dus ook helemaal voor open. Bent u een bedrijf en wilt u contact met mij opnemen om mij op de perslijst te zetten, producten toe te sturen om te reviewen of voor een andere samenwerking?

Stuur een mail naar info@rowenasteijns.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om onderstaand formulier te gebruiken.