De herfst is er weer en dat betekent dat de kleur bordeaux weer helemaal hot is! In veel oogschaduw palettes komt deze kleur regelmatig terug, maar ik voel me nooit zo aangetrokken tot bordeaux.. behalve in de herfst. Dan vind ik het een geweldige kleur. Daarom heb ik er een make-up look mee gecreëerd: speciaal voor de herfst. 

Benieuwd naar de video? Bekijk hem hier:

https://youtu.be/glsNpcbyNIY

Welke producten heb ik hiervoor gebruikt?

 1. Primer: Insta Glow Primer
 2. Foundation: Bobbi Brown Skin Serum 01
 3. Concealer: L.A. Girl Pro-Conceal (Porcelain)
 4. Poeder: L.A. Girl PRO Powder & MAC Studio
 5. Oogschaduw palettes: Carli Bybel & Revolution
 6. Bronzer: NYC Big Bold Bronzer
 7. Blush: KIKO Desert Dunes Trio
 8. Lippenstift: Eentje van Ali Express! – Geen idee meer hoe ze heten…

Youtube

Wil je geen enkele video van mij missen en up-to-date zijn? Je kunt hier abonneren op mijn Youtube kanaal. Je zult een nieuwe melding ontvangen zodra ik een video geplaatst heb. Natuurlijk is het helemaal gratis!

Veel kijkplezier!

Liefs,

Rowena

1 Comment

 1. Met één woord: Perfekt…
  Inderdaad het is ander anders en zeker in an positive way…

  Bordeaux straalt kracht wijsheid en natuurlijk feminine powers uit… Niet iedereen kan ermee overweg…

  Heel vrouwelijk en mooi…

  die witte haaren boven de voorhoofd heb ik ook… Ik moet ze leuk vinden 🙂

Write A Comment