De feestdagen komen eraan, dat betekent dat we weer volop op zoek gaan naar leuke cadeaus voor onze partners, kinderen, familieleden, vrienden en meer. Mijn vraag is elk jaar opnieuw: wat koop ik in hemelsnaam voor mijn vriend? Ik denk dat veel vrouwen zich hierin kunnen herkennen. Cadeaus voor mannen kopen is namelijk niet zo makkelijk als het lijkt. Gelukkig heeft de Heineken een leuke webshop waar je cadeaus kunt scoren voor mannen, namelijk de Heineken Store.

Ben je van plan om tijdens de Black Friday al veel cadeaus in te slaan? Vergeet de Heineken Black Friday dan niet. Want hieronder vind je de vijf leuke items die je kunt scoren op de Heineken Store voor jouw partner, beste vriend of zoon.

1. Mooie sweater

Sweaters never get old! Tijdens de feestdagen vind ik dit altijd zo leuk om te geven aan mijn vriend. Want, wanneer shoppen mannen nu? Ja… nooit. Tenzij we ze meesleuren de stad in en hen bijna dwingen om die ene sweater te kopen die hij met tegenzin paste. Daarom is het extra leuk om tijdens de feestdagen een kledingstuk aan te schaffen. En ze zullen het niet eens erg vinden om déze aan te doen.

2. Stijlvol horloge

Ze worden steeds meer hotter onder de mannen: horloges! Tijdens de feestdagen vind ik dit daarom ook een perfect cadeau om te geven. You can never go wrong with a watch. (Als dat nog geen gezegde is… vanaf nu wel). Hoe stijlvol ziet dit horloge er wel niet uit?

3. Led signs

Waarschijnlijk 

denk je nu: ‘heh?’ Maar deze hippe led signs zijn geweldig voor elke man cave. Want geef nu toe: elke man heeft toch een ruimte waarin hij zichzelf in terug trekt? (Denk aan een schuur of slaapkamer, you tell me.) In mijn geval is dat de schuur waar hij graag bezig is met eh… Geen idee eigenlijk. Deze led signs zijn daarom een leuke toevoeging in deze ruimte!

4. Een (weekend)tas / trolley

Weer zoiets dat een man nooit uit zichzelf koopt: een tas of een trolley. Zodra ze namelijk een weekend weg gaan of op vakantie, kijken ze je lief aan of ze jouw grote (weekend)tas of trolley mogen lenen. Met deze (weekend)tas of trolley hebben ze eindelijk hun eigen item waar ze hun bagage in kunnen vervoeren. Handig, dus!

5. Een Ice bucket

Als de vrienden weer eens over de vloer komen of tijdens een barbecue in de zomer is een Ice Bucket erg handig! Hier kun je de flesjes bier in koel houden. Geloof me: zodra ze dit cadeau openen en iets zien waar ze hun bier in kunnen bewaren, zit je altijd goed.

Deze cadeaus zullen ongetwijfeld goed voor alle mannen zijn. Dus, zoek je niet suf meer een paar dagen voor de feestdagen, want deze cadeaus zijn makkelijk en snel te bestellen online. Hoef je ook geen smoesje te verzinnen dat je weg moet om snel zijn cadeaus in te slaan. Hopelijk heb ik jullie hiermee goed op weg geholpen!

Liefs,

Rowena

 

*Dit (betaald) artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Heineken Store. 

Write A Comment