Kan jij ook zo genieten van die opruim video’s? Waarin het eerst een bende is en het er daarna zo mooi en netjes uit ziet? Ik wel! Ik denk dat veel mama’s zich hier wel in kunnen herkennen, aangezien ons huis 99.9% op een varkensstal lijkt met die kindjes. You gotta love your kids! In ieder geval, het was tijd om Fenna’s kledingkast eens goed onder handen te nemen… 

Baby #2 komt er uit in september, en nu Fenna alweer bijna 16 maanden is, passen haar ook veel kleertjes niet. Nu heb ik drie volle dozen voor baby #2 en was het ook eens tijd om Fenna’s kleding op te ruimen. De zomer komt er namelijk aan en de winterkleding kan er dus ook uit. Ben je benieuwd naar hoe ik de kledingkast van Fenna heb opgeruimd en hoe ik de kledingkast meestal inricht? Bekijk dan de video!

Bekijk hier de video

Liefs,

Rowena

1 Comment

Write A Comment