Jeej! Er staat weer een nieuwe vlog online. As usual op de woensdagen. In deze vlog was Fenna out of control! Ze heeft helaas zo’n fase bereikt dat ze alleen maar bij mama wil zitten, anders schreeuwt ze alles bij elkaar. Soms ook wel leuk — maar ook vaak wat minder.

Wil jij up to date blijven van mijn video’s en geen enkele video meer missen? Dan abonneer je GRATIS op mijn Youtube kanaal en je ontvangt een mail zodra ik een video heb geüpload. Nu weet je iedere week wanneer er weer een nieuwe video online staat. Yeay! 🙂

Bekijk hier de video:

Veel liefs,

Rowena

1 Comment

  1. Inderdaad… Het ziet er uit alsof ze wat uit de controle is geraakt… Heeft zeker te maken met groeiproces… Ik hoor van verschillende mensen dat je ze niet moet laten wennen constant op schoot… Maar ja als ze huilt en schreeuwt heb je ook niet veel keus neem ik aan…

    Op deze vlog ben je wel meer energiek vond ik…Knap…

    De Zondag outfit vond ik wel grappig maar niet lelijk hoor… in de jaren 90 Droegen veel mensen deze outfit meisje of jongen…overhemd met kraag uit de trui… Het was unisex outfit… of het nu ook zo is weet ik niet…

    Ik moet wel bijzeggen dat ik je wel een beetje eenzaam vond… Zorg dat je connecties met je omgeving ietsje dieper raakt… (mag wel zeggen he)

    Greetings

Write A Comment