’21 days can make or break a habit,’ gaat het gezegde. En daarom heb ik een nieuw rubriek geopend: de 21 days challenges! In deze 21 days challenges ga ik 21 dagen lang iets uitproberen. Mijn eerste challenge begint met… niet snoepen / ongezond eten. Dat is voor mij een hele opgave aangezien mijn dieet bestaat uit héél veel cheaten en dat mag niet zo langer! Uit onderzoek is gebleken dat 21 dagen een gewoonte kan worden afgebroken. Dus, who’s in?!

Een-en-twintig dagen. Yep. Geen suiker. En wat houdt het in? Geen chocolade, obvious. Of andere snacks, inclusief junkfood en frisdrank. In deze 21 dagen laat je als het ware je lichaam ontgiften van alle rotzooi die we tegenwoordig binnen krijgen. Het klinkt als een hele uitdaging als je net zo’n sugar addict bent net zoals ik. Maar ja, soms hebben we extreme uitdagingen nu eenmaal nodig in ons leven.

Waarom?

Ik doe deze challenge omdat ik merk dat ik graag heel veel kilo’s wil afvallen en ondanks ik ‘dieet’ ik de suiker soms niet kan weerstaan. Mijn coach zegt dat ik wel mag cheaten en mezelf niks hoef te verbieden, maar als ik eenmaal heb gecheat, voelt het alsof ik gefaald heb en dan word ik een emotioneel wrak waardoor ik kan gaan binge eating. En eh, dat leidt meestal tot hevige dissapointments op de weegschaal.

De 21 days challenge zal ik doen van 06 juli t/m 27 juli. Ik zal niks van snoep binnen krijgen en hou dagelijks een eetdagboek bij die ik wekelijks ook op mijn blog zal posten om jullie te inspireren wat ik nu precies eet.

DEELNEMEN & WINNEN

Wil je deelnemen aan deze 21 days challenge? Dat kan! Schrijf je in via e-mail info@rowenasteijns.nl en wie weet maak jij kans op een hele gave goodiebag!

Love,

Rowena

Write A Comment