Jullie hebben het ongetwijfeld voorbij zien komen op mijn social media: ik ben getrouwd! Met de liefde van mijn leven, Jean-luc Rousseau. Op 09 augustus 2018 hebben wij elkaar het ja-woord gegeven en zij wij officieel voor de wet getrouwd. We hebben dit gevierd met onze ouders, broers en zussen. Heel klein dus. Ik vertel jullie meer over die dag en onze plannen over de grote bruiloft in deze video.

Bekijk de video hier

Grote  bruiloft

Zoals jullie hebben gezien, zullen wij ook nog een grote bruiloft geven. Ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik hier lang over getwijfeld heb. Moeten we dit wel doen? Qua timing en financiën? Zoals jullie weten ben ik nog studerende en studeer ik volgend jaar af. Ook zijn we dan nog een baby rijker aangezien ik deze maand zal gaan bevallen. Qua financiën staat een grote bruiloft dus niet echt op mijn prioriteitenlijst. We hadden namelijk eerst een hele grote bruiloft uitgestippeld om voor de kerk te trouwen, met vervolgens een diner en avondfeest bij een kasteel. Maar om heel eerlijk te zijn, vonden we dit nader inzien toch veel geld en het paste niet in ons budget. Nu hebben we dus besloten om alsnog in de kerk te trouwen volgend jaar in mei met al onze vrienden en familieleden en hier een avondfeest bij te geven bij een andere locatie. We zullen dan dineren met een max. aantal personen en er natuurlijk toch een mooie dag van maken met veel mooie foto’s met al onze geliefden!

Plannen

Ik ga natuurlijk niet vertellen hoe en wat en de datum, want dit vind ik nogal privé en zullen jullie vanzelf wel merken. We zijn nu druk met de voorbereidingen, want er komt natuurlijk veel bij kijken. We hebben een mooie locatie voor ons avondfeest en hebben ook de kerk al kunnen regelen om daar ook ons ja-woord te geven! Op dit moment staat alles wel op een laag pitje van onze bruiloft, en wil ik mij eerst focussen op mijn bevalling die er over een paar weken aan zit te komen. We hebben in ieder geval een datum, locatie en een kerk. Momenteel schrijf ik deze blog als ik 36 weken zwanger ben, en zal deze blog precies online komen één week na onze trouwdag. De reden waarom we wilden trouwen nu komt mede door deze kleine spruit in mijn buik. We wilden gewoon snel man en vrouw worden voor de geboorte, want we weten hoeveel geregel erbij komt kijken als je ongetrouwd een kindje krijgt. Ook omdat we van elkaar houden en we al meer dan 1,5 jaar verloofd waren. We wilden gewoon niet wachten tot 2019. We hebben niet alleen twee kindjes samen dadelijk, maar ook samen een huis, auto en nog meer. Dit maakt alles een stuk makkelijker!

Naam veranderen

En zoals je ook ongetwijfeld hebt kunnen zien, heb ik mijn naam gewijzigd. Ik heb mijn meisjesnaam Steijns helemaal laten vervallen en heet vanaf nu dan ook Rowena Rousseau. Mijn blog en bedrijf zal hier ook op aangepast worden. Dit is erg veel werk, aangezien ik mijn naam als de naam voor mijn bedrijf gebruik en ik mijn naam aan letterlijk alle instanties zelf moet doorgeven. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen, mijn abonnementen, etc. Gelukkig regelt de gemeente het al grotendeels met de overheidsinstanties, dus dat scheelt. Ik hoop niet dat dit voor veel verwarring zal zorgen bij jullie, maar mijn echte trouwe volgers zullen dit wel gevolgd hebben dat ik getrouwd ben en mijn naam veranderd heb!

Hebben jullie ook een kleine en grote bruiloft gegeven? Of hebben jullie alles in één keer gedaan?

Liefs,

Rowena

 

Write A Comment